Betonimylläri ja Työnjohtaja

Hollolan tehdas etsii ammattitaitoista BETONIMYLLÄRIÄ sekä TYÖNJOHTAJAA

Betonimylläri

Päätoimenkuvasi on betonimassan valmistaminen, betonilaborantin tehtävät sekä yleiset myllyn huolto- ja kunnossapitotehtävät. Olet merkittävässä roolissa päivittäisessä tehtaan toiminnassa. Sinulta löytyy työkokemusta rakennusalalta ja katsomme eduksesi sen, että omaat koulutuksen laborantti/myllärinä. Koulutamme myös  tarvittaessa tehtävään. Omaat luontaisesti hyvän paineensietokyvyn nopeatahtisessa työympäristössä. Myllärin vastuulliset tehtävät edellyttävät sinulta pitkäjänteisyyden lisäksi matemaattisia taitoja ja nopeaa reagointikykyä.

Työnjohtaja
Päätoimenkuvasi on tehtaan tuotannon päivittäinen valvonta ja suunnittelu. Työtehtäviisi kuuluu laaduntarkkailu, joka pitää sisällään mittauksia, tarkistuksia, työnlaadun sekä kuvanmukaisuuden varmistamista. Sinulla tulee olla erittäin hyvä paineensietokyky sekä taito hahmottaa kokonaisuuksia ja aikataulutuksia. Koulutukseltasi olet rakennusmestari tai insinööri ja sinulla voi olla muutama vuosi työkokemusta rakennusalalta. Olet suurimman osan päivästä töissä hallin puolella, mutta tietokoneen käyttäminenkin on sinulle tuttua. You will also need to speak English as some of our staff are English speakers. Other languages are considered as a plus.

Mutta keitä me olemme?
Pielisen Betoni on 50 vuotta vanha perheyritys. Toimimme viidellä eri paikkakunnalla Suomessa ja Hollolan laattatehdas on toiseksi uusin tehtaamme. Työllistämme vakituisesti n. 120 henkilöä ja työsuhteemme ovat pääsääntöisesti pitkäaikaisia. Meidät tunnetaan laadusta sekä toimitusvarmuudestamme. Valmistamme kaikki tuotteemme 100% kompensoidusta betonista.

Palkattavalle henkilölle tarjoamme:

  • Työtehtävien määrittely osaamisesi perusteella
  • Osaamisesi perustuvan palkkauksen
  • Tiiviin ja hyvän työyhteisön
  • Mahdollisuuden edetä urallasi ja kehittyä ammattilaisena kokemuksesi sekä kykyjesi mukaisesti
  • Vastuullisen työn
  • Kattavan perehdytyksen sekä työyhteisön tuen työssä menestymiseen
  • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen (6kk koeaika)
  • Luotettavan ja vakaan työnantajan
  • Muuttaessasi toiselta paikkakunnalta voimme auttaa myös asunnon hankkimisessa

Työt voisit aloittaa vaikka heti mutta viimeistään lopputalven aikana.
Lähetä siis hakemuksesi meille alla olevalla lomakkeella mahdollisimman pian. Haastattelut ovat jo käynnissä ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Älä siis enää mieti vaan hae meille töihin tästä