Pielisen Betonille on myönnetty arvostettu ISO 9001 laatusertifikaatti sekä ISO 14001 ympäristösertifikaatti

Sertifioitu laatu- ja ympäristöjärjestelmä ovat osoitus sitoutumisestamme korkealaatuisiin toimintatapoihin ja ympäristövastuullisuuteen. Olemme ylpeitä meille myönnetyistä sertifikaateista, jotka tukevat tavoitettamme olla laadun edelläkävijä alallamme. Nämä sertifikaatit korostavat pyrkimystämme jatkuvaan parantamiseen ja vastuulliseen liiketoimintaan.

Ympäristövastuullisuus ja toimintamme kehittäminen päästöjen osalta ovat meille tärkeitä. Vastuullisuus, laatu ja riskienhallinta ovat toimintamme peruspilareita.

”Halusimme päivittää ja kehittää olemassa olevaa laatujärjestelmäämme, jolloin sen sertifiointi oli luonnollinen osa kehitysprosessia. Meille koko toimintamme korkea laatu ja ympäristövastuullisuus ovat arvokysymyksiä,” toteaa yrityksen toimitusjohtaja Tuija Kilpinen.

ISO 9001 -sertifikaatti varmistaa, että laatujärjestelmämme täyttää kansainväliset standardit ja että toimintamme on sekä tehokasta että asiakaslähtöistä. ISO 14001 -sertifikaatti puolestaan osoittaa, että ympäristöjärjestelmämme on suunniteltu vähentämään ympäristövaikutuksia ja edistämään kestävää kehitystä.


Kuvassa: Pielisen Betonin toimitusjohtaja Tuija Kilpinen, Kiwan liiketoimintapäällikkö Jere Ritari sekä Pielisen Betonin HSEQ päällikkö Mari Kolehmainen.