Betonin tuotantoa viidellä paikkakunnalla

Pielisen Betoni toimii viidellä paikkakunnalla: Hollolassa, Joensuussa, Kuopiossa, Lieksassa ja Outokummussa. Toimitamme betonielementit sopimuksen mukaisesti koko Suomeen Hollolan ja Pohjois-Karjalan tehtailtamme. Valmisbetonia valmistamme betoniasemillamme Joensuussa, Kuopiossa, Outokummussa ja Lieksassa.

Hollola

Hollolan tehdas on laattatehdas, toiminta-alueena koko Etelä-Suomi.

Joensuu

Joensuun tehdas valmistaa erilaisia valmisbetoneita rakentajien tarpeisiin, toimitettuna kohteeseen korkeatasoisilla kuljetus- ja pumppuautoilla. Valmisbetonin lisäksi tehtaalla valmistetaan väliseiniä, HTT- ja TT –laattoja.

Outokumpu

Outokummun tehtaamme on runkotehdas, toimitamme pääasiallisesti jännebetonipalkkeja ja pilareita sekä ontelo- ja kuorilaattoja. Toiminta-alueenamme on koko Suomi.

Kuopio

Kuopion tehtaalla valmistetaan valmisbetonia. Toimitus helposti suoraan rakennuskohteeseenne. Valmisbetonin kuljetukseen ja purkamiseen valittavana erilaisia ränniautoja ja pumppauskalustoa.

Lieksa

Lieksan toimipiste on erikoistunut seinäelementtien valmistamiseen. Erikoiselementit graafisista pinnoista, erilaisiin väri- ja hienopesupintoihin. Myös tiililaattapintaiset elementit kuuluvat tuotantoomme.