Seinäelementit

Seinäelementeillä saadaan toimivia ja kustannustehokkaita julkisivuja. Valmistamme näyttäviä, arvonsa säilyttäviä kokonaisuuksia tilaajan tarpeiden ja ideoiden mukaisesti.

Seinäelementtien pintavaihtoehtoina esim.
– eri värit ja pesusyvyydet
– pinnan muotoina sileä, urat ja kuviot
– pinnoitteina eri luonnonkivi, klikkeri – tai tiililaatat ja lisäksi
– jälkikäsittelynä esim. hiekkapuhallus

Seinäelementtityypit
– sandwich-elementit
– kuorielementit
– sokkelielementit
– väliseinät

Betoninen seinäelementti kuuluu tuoteperheeseemme – toimitukset ympäri Suomen
Betoninen seinäelementti on kustannustehokas, näyttävä ja todella toimiva ratkaisu rakentamiseen. Pielisen Betoni valmistaa ja toimittaa betoniset seinäelementtikokonaisuudet asiakkailleen koko Suomen alueelle. Seinäelementit ovat näyttäviä, asiakkaan suunnitelmien mukaan toteutettuja kokonaisuuksia, jotka tuovat tukevuutta, tyyliä ja arvoa rakentamiseen.

Pidämme tuotteidemme laatua tarkasti silmällä. Betoniset seinäelementit täyttävätkin eurooppalaisen rakennustuoteasetuksen mukaiset kriteerit. Sivun ohesta löydät sertifikaatit eli todistukset tehtaan laadunvalvonnasta.

Seinäelementtityypit monenlaisin toteutuksin
Seinäelementtityypit pitävät sisällään useita vaihtoehtoja. Saat meiltä seinäelementtisi halutun värisenä, kuvioituna erilaisin urin ja kuvioin tai pinnoitettuna esimerkiksi luonnonkivellä tai klinkkerillä. Seinäelementit saa myös hiekkapuhalletulla pinnalla.

Seinäelementtityypit tarjoavat variaatioita myös seuraavien käyttökohteiden mukaan: sandwich-elementit, kuorielementit, sokkelielementit ja väliseinäelementit.

Tutustu esimerkkikuviin seinäelementtien pintavaihtoehdoista ja ota yhteyttä! Jutellaan toiveistasi ja laitetaan tilaus tulemaan vaikka saman tien. Meillä on taito toteuttaa hyvinkin uniikkeja, upeita elementtejä hyvinkin yksityiskohtaisilla ratkaisuilla.