Pielisen Betoni Oy

Pielisen Betoni rakentuu vankalle perheyrityksen perustalle. Esko Kolehmainen aloitti yritystoiminnan Juuassa viisi vuosikymmentä sitten, ja tänään Pielisen Betoni on yksi Suomen suurimmista betonielementtien valmistajista. Kasvu ja menestys ovat seurausta vahvasta perheyrityksen kulttuurista, jossa kestävät asiakassuhteet ovat etusijalla.

Pielisen Betonin vahvuus on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö, jonka ansiosta yritys tunnetaan hyvästä laadustaan ja toimitusvarmuudestaan.

raudoitus_300x300

Laatu ja toimitusvarmuus

Pielisen Betoni on tunnettu hyvästä laadustaan ja toimitusvarmuudestaan. Periaatteemme on toteuttaa alusta loppuun suunnitelmallista ja laadukasta kokonaisratkaisua, joka sisältää kaikki tuotteet ja palvelut. Yhdessä asiakkaan kanssa määritellyt tavoitteet varmistavat erinomaisen lopputuloksen.

Pielisen Betoni huolehtii koko laadun jalostusketjusta. Jokainen työntekijämme vastaa omalta osaltaan tuotteen ja palvelun laadusta. Samaa edellytämme alihankkijoiltamme. Osaava ja sitoutunut henkilöstömme on meille tärkeä menestystekijä.

Laatu on jatkuvaa kehitystä

Laadunhallinta on oleellinen ja jatkuva osa tuotantoamme ja kehitystyötämme.
Lainsäädännön, normien ja ohjeiden seuranta sekä tuntemus ovat kaiken tekemisemme perusta. Sen lisäksi betoniteknologian ja tuotantomenetelmien kehittäminen ja jatkuva kouluttautuminen täydentävät vankkaa osaamistamme ja kokemustamme.

Kuulumme SFS-Inspecta sertifiointi Oy:n valvontaan. Luotettavaan lopputulokseen pääsemme tekemällä työt sovitusti kerralla oikein − tehokkaasti, taloudellisesti ja turvallisesti. Asiakaspalautteet käsittelemme aina avoimesti ja nopeasti, sillä ne ovat oivallinen tapa oppia.

Pielisen-Betoni-AAA-luottoluokitus
Pielisen Betoni on luotettava kumppani
Tilaajavastuu.fi
Kauppalehti Menestyjät 2017