Betonipilarit

Valmistamme teräsbetoni- ja esijännitettyjä pilareita suunnitelmien mukaan (suorakaide/pyöreä). Betonipilarien väri / pinta on yleensä normaali betonin harmaa. Pintavaihtoehdot ovat väribetoni, pesubetoni- tai hiekkapuhallus.

Betonipilarien ympäristöluokka on yleensä XC0,XC1.
Normaali palokestoluokka on R60.

Betonipilarit tehtailtamme kaikenkokoisiin kohteisiin ympäri Suomen
Pielisen Betoni valmistaa korkealuokkaisia suorakaiteen ja pyöreän muotoisia betonipilareita erilaisiin rakentamisen tarpeisiin. Betonipilarimme täyttävät eurooppalaisen rakennustuoteasetuksen vaatimukset, joten niiden laatuun voi luottaa vaativissakin hankkeissa.

Teräsbetoni- ja esijännitetyt pilarit
Valmistamamme betonipilarit ovat teräsbetoni- ja esijännitettyjä pilareita. Niiden pinta on väriltään tavanomainen betonin harmaa, mutta vaihtoehtoisesti valittavana on myös hiekkapuhallus, pesubetoni tai väribetoni.

Betonipilarit luotettavalta ja tunnetulta toimijalta
Meidät tunnetaan Suomen suurimpiin betonielementtien valmistajiin kuuluvana yrityksenä. Ammattilaisillamme on vahva asiantuntemus betonipilareihin sekä muihin betonituotteisiin liittyvästä tuotannosta. Takanamme on jopa 40 vuoden kokemus. Kivenkova laatu ja varmat toimitukset ovat valttimme, joten kanssamme hankkeesi onnistuu varmasti.

Tutustu myös sivun ohesta löytyviin tuotetietoihin.

Hiilineutraali betonipilari
Kaikki valmistamamme tuotteet ovat 100% hiilineutraaleja. Olemme kompensoineet kaikki tuotantoketjustamme vapautuneet päästöt 100%. Haluamme olla osa ratkaisua rakentaessamme yhteiskuntaamme hiilineutraaliksi.

Jos haluat lisätietoa Hiilineutraalista betonistamme eli HIBE:stä, voit lukea sitä tästä