Betonipilarit

Valmistamme teräsbetoni- ja esijännitettyjä pilareita suunnitelmien mukaan (suorakaide/pyöreä). Betonipilarien väri / pinta on yleensä normaali betonin harmaa. Pintavaihtoehdot ovat väribetoni, pesubetoni- tai hiekkapuhallus.

Betonipilarien ympäristöluokka on yleensä XC0,XC1.
Normaali palokestoluokka on R60.

Betonipilarit tehtailtamme kaikenkokoisiin kohteisiin ympäri Suomen
Pielisen Betoni valmistaa korkealuokkaisia suorakaiteen ja pyöreän muotoisia betonipilareita erilaisiin rakentamisen tarpeisiin. Betonipilarimme täyttävät eurooppalaisen rakennustuoteasetuksen vaatimukset, joten niiden laatuun voi luottaa vaativissakin hankkeissa.

Teräsbetoni- ja esijännitetyt pilarit
Valmistamamme betonipilarit ovat teräsbetoni- ja esijännitettyjä pilareita. Niiden pinta on väriltään tavanomainen betonin harmaa, mutta vaihtoehtoisesti valittavana on myös hiekkapuhallus, pesubetoni tai väribetoni.

Betonipilarit luotettavalta ja tunnetulta toimijalta
Meidät tunnetaan Suomen suurimpiin betonielementtien valmistajiin kuuluvana yrityksenä. Ammattilaisillamme on vahva asiantuntemus betonipilareihin sekä muihin betonituotteisiin liittyvästä tuotannosta. Takanamme on yli 50 vuoden kokemus betonista. Kivenkova laatu ja varmat toimitukset ovat valttimme, joten kanssamme hankkeesi onnistuu varmasti.

Tutustu myös sivun ohesta löytyviin tuotetietoihin.